Home Mission Parchi Viaggi Eventi Almanacco Multimedia Contatti
Torna agli Eventi
Il 21 aprile 2017,  I Parchi Letterari a Halden

Il 21 aprile 2017, I Parchi Letterari a Halden

Il 21 aprile nell'ambito delle presentazioni nelle città di Oslo, Halden, Stavanger, Trondheim, Bergen, Kristiansand, Røst e Bodo, i Parchi Letterari si presentano ad Halden (Norvegia)

21 Aprile 2017
 Nell'ambito delle presentazioni nelle città di
OsloHaldenStavangerTrondheimBergenKristiansandRøst e Bodo

Il 21 aprile 2017, alla presenza di SE l'Ambasciatore Giorgio Novello , 

Stanislao de Marsanich, Presidente della Rete de I Parchi Letterari sarà ospite del Comitato della Società Dante Alighieri di Halden (Norvegia) 

DAs Parchi Letterari ® er magiske plasser, og inspirasjonskildene til Dante, Grazia Deledda, Carlo Levi, Eugenio Montale, Carducci, Falkberget og mange andre forfattere og poeter, og det er steder som fortsatt finnes i landskapet. Det er landsdeler som illustrerer utviklingen av lokalsamfunn gjennom litteraturen. 
Stedene kommuniserer de sansemessige opplevelsene som har inspirert mange forfattere og deres verk, og omvendt, mange av de største verkene, som gjengir hendelser i forfatternes liv, kan hjelpe å tolke rommet; de tillater å tolke landskapet på nytt igjen, og å gi det en felles mening, som sted, kulturell arv og økonomisk aktivitet, hvor erfaringene fra fortiden kan foreslå noe for framtiden. Dette er ikke isolerte monumenter, men steder som forener natur og kultur og forutser menneskers deltagelse i en prosess hvor egen identitet gjenerobres. Litteraturparken blir sådan forståelsen av landskapet, den bevitner utviklingen av samhandlingen mellom mennesket og miljø, identifiseringen av lokale tanker og følelser, trosformer og kulturelle og produktive tradisjoner. 



Torna agli Eventi
Creazione Siti WebDimension®